En hård dag for prinsessen…

Selvom der er ferie i hundeklubben, så betyder det ikke at prinsessen bare skal slappe af(jeg tror heller ikke hun ville finde sig i det).

Vi lagde ud med feltsøg i skoven. Det var første gang hun fik lov til at prøve det et andet sted end ude på vores træningsplads. Der er ingen tvivl om at hun er helt med på hvad hun skal i den øvelse. Hun smuttede ud, fandt sin første genstand, kom ind og afleverede den. Ventede pænt på sin kommando og skyndte sig afsted for at finde den næste genstand. Der gik ikke lang tid, så var den fundet og hun kom ind og afleverede. Så var det ud og finde den tredje og sidste genstand. Hun klarede det hele så fint og ikke en eneste gang var hun i tvivl om hvad hun skulle og hun arbejde meget fokuseret og selvstændigt.

Næste øvelse der stod på programmet var runderingen. Det var første gang hun skulle forsøge sig med en figurant hun ikke så gå ud og ingen problemer i det. hun tonser bare afsted, og i dag fik vi bevis for at hun også bruger sin næse.

 

Så var det ud og gå spor. Der var ikke meget at råbe hurra for. Hun havde travlt, alt for travlt, og det går bare ikke når man er sat på et spor i stærk medvind. Så går man over de belønninger der er undervejs og så blev det noget rod. Positivt er det dog at hun har så meget gå-på-mod.

Dagen var ikke ovre her, Cassi kom nemlig med på tur til Næstved Megacenter. Her kom hun op og ned ad trapper, set en masse biler og mennesker. Hun var også på besøg i Maxi Zoo, og en lille pige fik lov til at klappe hende. Hun tog det hele med stiv arm.

Hun er stadig ikke træt og frygter endnu en nat hvor hun forvandler stuen til en racerbane.

Forresten, prinsessen blev vejet og vejer nu ca. 15,5 kg og er ca. 50 cm høj.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s