Cassi – min lille feltentusiast

Cassi elsker at lave feltsøg. Det kan der efter i dag ikke herske tvivl om.

Vi har været klar over det længe, men hun fik lige sat en fed streg under hendes forkærlighed for netop denne øvelse.

Først gik jeg hen for at lave feltet og lægge genstandene til hende. Jeg ville se hvad der skete når hun ikke havde set dem blive lagt ud. Der var en forfærdelig larm, for hverken Cassi eller Joy var tilfredse med at blive efterladt i bilen. jeg fik lagt fire genstande, en sko, en barnesandal, en bold og en handske. Oprindeligt havde jeg planlagt at lave et C-felt, men hånden på hjertet, det er altså for småt og for let. Så i stedet lavede jeg det til 30×30 skridt.

Og så måtte jeg igen gå tilbage gennem vandmasserne der traditionen tro er på vores træningsplads i denne tid for at hente hunden. Hun var ellevild. Det har været nogle dumme dage hvor togene har gjort deres for at jeg skulle komme sent hjem.

Hun er superskøn at arbejde med i denne øvelse. Så snart hun får sin kommando, så fræser hun afsted og arbejder på højtryk. Hun var hurtig til at finde genstandene, dog var hun ikke meget for at tage den bold jeg havde lagt. Men hun klør på. Da hun havde fundet alle genstandene, valgte jeg at give hende en noget nemmere opgave, så alle genstandene lå let tilgængeligt.

Nu var det så slet ikke meningen at hun skulle arbejde mere med den øvelse. Men jeg begik en fejl, jeg tog hende med op for at lægge genstande til Lotte sammen med min far, og så var prinsessen overbevist om at hun skulle arbejde igen. Og det fik hun så lov til. Genstandene her var nu noget vanskeligere. En halv klipklapper, en stor pung, en mobiltelefon og et lille børstehoved til en støvsuger. Hun knoklede, og fandt egentlig hurtigt klipklapperen, men så gik det lidt galt. Hun fandt mobiltelefonen, men ville ikke tage den op. Hun blev ved med at vende tilbage til den, og den var bare ikke noget hun ville samle op. Det betød at hun kun havde fokus på den genstand, og skulle have noget hjælp til at komme videre. Men hey, hun er 8 måneder, og de hårde genstande har hun ikke arbejdet så meget med. Med lidt hjælp fik hun fundet resten af genstandene.

jeg var så overbevist om at det lille hundehoved var blevet lidt træt, så vi skulle lave lidt stuedressur. Men Cassi havde helt andre planer. Hun var udmærket klar over at der lå nogle genstande gemt et sted derude. Jeg besluttede så at hun lige kunne få lov til at få en genstand mere. Hun blev sendt afsted med en afstand på omkring 50 meter og hun var fuldt fokuseret. Hun ledte lidt og kom så tilbage for fulde drøn med genstanden.

Der er vist ikke meget andet end at sige at hun er meget glad for feltsøget.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s