Joy, hvor er din talje???

Ja, det spørgsmål pressede sig på da jeg kort inden jul lige fik set nærmere på basse. Han har godt nok taget på. Tror ikke helt min far husker på at en kastreret hanhund ikke har godt af alt for meget juleguf.

Han er ellers lidt ked af det, den gamle. Jeg forstår ham godt. Det er ikke meget opmærksomhed han får. Normalt har han været afsted til træning mindst et par gange om ugen, og det kan han fint leve med. Men nu hvor der er ferie i klubben, så er det ikke så meget jeg får trænet med ham. Jeg har prøvet at tage ham med hjem på weekend, men det er umuligt at lave noget med ham, da han jo rigtig gerne vil snakke og jeg har nogle naboer at tænke på. Godt der kun er to uger til træningen starter igen. Måske bliver han lidt mere glad.

Cassi er en ørn til nogle ting for tiden. Og så er der andre ting der slet, slet ikke fungerer. Fx så ser hun slet ikke mig, når hun enten er overbevist om at hendes far har gemt sig eller hvis der lige er nogle legekammerater på pladsen også. Det hænger rigtig godt sammen med at det er når hun skal lave de “kedelige” ting at fokus lige ryger. Så det er noget der skal trænes på. Fokus er der til gengæld på de øvelser der byder på noget action. Rundering nyder hun og hun melder efterhånden rigtig fint på bringsel. Jeg er spændt på at se hvordan hun reagerer når hun igen skal til at arbejde med fremmede figuranter, det er desværre ikke noget vi har haft mulighed for at træne meget den sidste måned.

Hun laver fremadsendelser på +20 skridt.

Hun kan lave spring.

Hendes feltsøg er forholdsvist godt.

Så vi skal bare have styr på den kedelige stuedressur. Og så skal hun lige overbevises om at apporten skal afleveres siddende foran mig *gg*

 

Og så lige til noget nyt her på siden. Jeg har valgt at lægge mine træningsplaner ind på hundenes sider. Der er pt. kun en, men håber jeg har tiden til at der kan komme flere 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s