Vel inde i det nye år..

Ja… Prinsessen tog alt brag og bum i stor stil og sov gennem det meste af natten. hun satte sig dog i en halv times tid og så på fyrværkeriet, for det var da noget mærkeligt noget. Joy var lidt mere bange han plejer, desværre.

Som “opvarmning”(eller måske det modsatte af det) havde vi haft alle tre hunde med ude for at lave noget. Vi startede med at sætte dem på feltsøg oppe i klubbens bakker. Cassi og Joy startede hvert med et felt hvor der lå i alt 8 genstande. De fik lov til at finde 4 hver. bagefter var det Lotte(min fars tæve), der fik en tur i rampelyset. Hun knoklede for at finde alle otte genstande der var lagt ud.

Så fik Joy og Cassi lov til at få en tur mere. Cassi startede og lavede igen et stykke fornuftigt arbejde, og bagefter var det meningen at min far skulle stå med hende, så hun kunne øve sig i at se på andre lave noget. Det er bestemt ikke noget hun mener passer sig for en prinsesse, så da Joy ikke kunne finde de sidste to genstande, fik prinsessen lov igen.

Så skulle Lotte lige have lov til en gang rundering i bakkerne på en liggende figurant. Hun er altså sød og glad den pige, så det er altid en fornøjelse.

Mens min far gik et buespor med Lotte, så trænede jeg nogle udslag. hun var dog så fokuseret på de bakker, at hun skulle have lov til at tage en tur derop for at hun kunne koncentrere sig om det jeg ville have hende til.

Da min far kom tilbage fra sporet med Lotte, fik Cassi lov til at lave en rundering, og denne gang udelukkende med bringsel. Hun kommer fint tæt på figuranten og tager selv sit bringsel i munden og vender tilbage… Og HOV!!!! Hun kunne dælme vente på at jeg fik taget mig sammen til at få snoren på hende.

Til sidst var det Joys tur til igen at lave noget og han fik lov til at lave lidt løbe arbejde med trækkere på, noget han syntes var dejligt, selvom han hvergang han var hos mig, skulle have et OK for at løbe hen til min far igen.

Vi overvejer forreste at prøve at køre ham over på bringsel. Men lad os nu se.

Da vi ikke mente hundene var helt trætte nok endnu, så tog vi en tur i skoven og gik med dem. De er nu sjove de tre. Cassi og Lotte kan ikke komme hurtigt nok hen til den første græstot for at snuse, mens Joy pænt går på plads næsten hele vejen rundt.

 

Nå… men vi overlevede hele aftenen, alle sammen… Så Godt Nytår…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s