Fin første konkurrence…

I søndags fik Cassi ny en oplevelse. Hun var nemlig til sin første konkurrence. Pointmæssigt er der meget vi kan gøre bedre, men det var slet ikke det det handlede om.

Vi var nemlig taget afsted for at se hvordan prinsessen ville opføre sig, når hun var et helt nyt sted. Og hun var bare så super sej. Hun arbejdede akkurat som hun plejer og vi fik en masse erfaring. Desværre duftede der helt fantastisk godt der hvor vi skulle gå vores lineføring, og det endte med at dommeren sagde ja-tak og vi fik 2,5. Feltsøget gik helt i kage. Hun fik hurtigt afsøgt hele feltet og fandt genstanden, men det var ikke lige en hun fandt interessant, så hun kom fint hen til mig for at finde ud af hvad hun så skulle. Igen endte det med en henstilling, og da jeg så gav hende en kommando til at samle op og hun ikke efterkom kommandoen, så fik vi et ja-tak mere. Det betød at vi fik 2 for søget, men 0 for genstanden.

Tilgengæld så fik vi 9,2 for vores sit, 9 for stå, 9,3 for spring OG OG OG 10 for vores rundering. Og det var nok til at redde hele dagen.

I alt endte det med 90,95 point, og mit mål var at få mere en halvdelen af pointene og det lykkedes.

Har man lyst kan man følge vores fortsatte vej i lydighedsverden her: http://www.dchdm.dk/DcHWebRes/AlleResultaterHFLyd.aspx?MedlemsNr=627-10001

 

Vil man følge med i hvordan det går med agilityen, så er det bare at se med her: http://www.dchdm.dk/DcHWebRes/AlleResultaterHFAg.aspx?MedlemsNr=627-10001

 

Hvad sker der ellers… Jo, vi er så småt begyndt at tænke på at skulle gøres os klar til Jutlandia Cup og på søndag skal jeg afsted på første modul til agilitydelen på træneruddannelsen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s