Puha – det var en hård nyser…

Var afsted til konkurrence med prinsessen i går…

 

Jeg havde lidt høje forventninger, vi fik trods alt 140 point for to uger siden i den samme klub.

 

Jeg kan sige det med det samme, sådan gik det bare ikke denne gang.

 

Vi startede med de samme øvelser som sidst, dvs. dæk-apport-rundering-felt. De sidste to øvelser er bare Cassis favoritøvelser. Dæk gik faktisk OK. Hun holdte godt øje med figuranten og dommerne(vi havde igen æren af en dommerasp.). Da jeg laver indkaldet løber hun lige ind, men hun er usikker over et eller andet og hopper op ad mig. Der blev trukket for en urolig afslutning og vi fik 9,7

 

Så kom vi til apporten. Igen var fig. meget interessant og hun var helt fraværende da jeg kastede apporten. Hun løb dog ud på kommandoen og da hun er ved apporten får hun øje på noget mellem træerne og så står hun og kigger. Jeg skynder mig at knalde en ekstrakommando af, hun samler apporten op, kommer tilbage og sætter sig bag ved mig og smider apporten. Det kunne ikke give mere end 3 point.

 

Nu måtte vi så komme til noget der ville lykkes for nu skulle virunder. Jeg var overbevist om at det nok skulle gå, nu havde hun jo været så opmærksom på fig i de to andre øvelser. Vi gør os klar og jeg siger UD og Cassi, ja, hun sidder ligeså artigt og kigger op på mig. Jeg prøver at give endnu en kommando og det får hende heller ikke til at flytte sig yderligere. Her blev dommeren høflig og sagde Ja Tak.(det er absolut der værste man kan høre midt i en øvelse!)

 

Så kom vi til feltet. Hun trak som død og pine derher imod og jeg håber det vil lykkes. Jeg tager linen af hende og retter mig op. Da jeg kigger ned for at få kontakt med hunden, så er hun VÆK! Hun mente åbenbart det lige var på sin plads at gå hen og hilse på dommeren. Det giver altså IKKE ekstra point når ens hund den er høflig, skal jeg hilse at sige.

 

Noget slukøret tog vi tilbage til pladsen. Øv, vi havde allerede smidt små 70 point ud af de 150 point vi kunne få. Nu var der ikke andet at gøre end at komme op på hesten igen og så prøve at få lidt godt ud af det andet dommerhold. Hun var rigtig godt på i opvarmningen, men nøj, det var en hård omgang!

 

Lineføringen var første øvelse, og jeg gik med en fornemmelse af at alt andet en mig var interessant. Der var en som ordnede have, dommerne her skulle man vel også hilse på, hov så var der et barn der græd, hmmm, den blomst, dufter den som de andre? og hvorfor gør de andre hunde mon? Ja, dommerne var ikke imponeret og det forstod jeg nu godt. Vi fik for tredje gang et ja-tak under øvelsen, men da vi denne gang nåede at komme igang, så måtte vi gerne få 4 point.

 

Stå plejer ikke at drille. Men, da vi igen havde dommeraspirant på og der derfor er ufattlig lang ventetid mellem de enkelte øvelser, så krævede det altså sin Camilla at holde gang i sin Cassi. Jeg måtte gøre hende klar to gange, for hun ville ikke sætte sig i position, og jeg må være ærlig at det er godt vi gerne må give en pladskommando i opmarchen, for hun blev siddende tilbage og kom så lige i tanke om at hun nok burde gå med. Stå og vent gik udmærket, men hun sidder skævt i afslutningen og den var urolig, så det gav 8,7

 

Sid var OK og det gav 10 point.

 

Så nåede vi endelig til dagens sidste øvelse Spring. Cassi var igen vild i klargøringen, hun bed blandt andet i sin snor og hoppede rundt om mig. Det lykkedes at få hende til at sætte sig på plads og da jeg giver min kommando, kan jeg bare se på hende at hun virkelig skal overtale sig selv til at kommer over det spring. Da hun sidder foran mig har hun det der:”Hold kæft, hvor var jeg sej. Så du lige jeg gjorde som du sagde, mor?”-blik i øjnene og så kan man jo ikke andet end at glemme alt det makværk hun havde lavet tidligere på dagen. Springet gav forresten et fint 10-tal mere, så vi sluttede da af med maner

 

Vi endte med ca. 70 point og en placering i midten. Ikke nok med det, så er jeg blevet en erfaring rigere.

 

Nu skal vi lige have konkurrencen med på søndag og så holder vi(eller dvs. Cassi) konkurrencefri i en måneds tid.

 

Intet nyt på Joy-fronten, bortset fra at vi på lørdag debuterer i SP2. Det bliver skægt :D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s