Lidt triste nyheder, men også ved godt mod…

Jeg har haft en dødsyg computer den sidste uges tid, så det har været så som så med lysten til at opdatere herinde. Blandt andet fordi jeg kun kunne se halvdelen af det min 10″ skærm viste. Nu har jeg(med stor hjælp fra min kære far) fået en ny PC, så det er skønt.

Cassi har holdt fri fra konkurrence, men mere om hende senere.

I søndags var Joy til konkurrence. Jeg havde lidt nerver på, da det var i vores egen klub og jeg havde været med til en del af det rent administrative. Lige en kæmpe stor ros til alle vores hjælpere. I gjorde det rigtig godt, og det er altid rart når så mange vil stille op og give en hånd med. Også selvom man hverken er hundeinteresseret eller agilityfreak.
Jeg skulle løbe 4 løb med bassen: AG1, AGÅ, SP2 og SPÅ.

Vi startede med SP2’eren. En rigtig god bane, der var lidt udfordringer, men ellers rigtig godt flow i banen. Det ville blive spændende at løbe den.
Joy og jeg var de første der skulle løbe, og Basse var bare på. Damm, han var god i det løb. Nok det bedste til dags dato fra vores side af. Jeg fik lige placeret mig lidt for langt fremme, hvilket betød jeg måtte ændre min måde at handle banen på. Men så er det jo skønt efterhånden at have fået noget rutine, så man kan finde på en plan B undervejs. Så istedet for et skifte foran, brugte jeg en back, og så var vi ellers igennem banen. MED 0 FEJL!!!
Der var 5 hunde i klassen, så jeg fulgte meget nøje med i hvad de næste 2 hunde lavede, og da de fik fejl på banen kunne jeg juble lidt for mig selv. Den første pind i SP2 var i hus og da vi til sidst var de eneste der var fejlfrie, så blev det også til en sejr i vores 2. SP2. Dygtig Joy 😀
Desværre må der være sket noget undervejs i vores løb, for den gode gamle dreng var stokhalt på det ene forben og vi måtte sige tak for denne dag. Møg ærgeligt, for han var super sej og jeg er sikker på vi kunne have fået flere fine resultater.

Resten af dagen brugte jeg på at sidde som beregner, lidt kedeligt, men jeg er sikker på at der er nogle der satte pris på at pladsen blev overtaget af en anden.

Alt i alt blev det en dejlig dag, med hele 8 første pladser til vores klub(og mange sekundære placeringer).

Nu har jeg så gået den sidste lille uge og været bekymret, men heldigvis er Joy bedre gående. Han har ikke været helt tilfreds med ikke at skulle lave noget, hvilket jeg godt kan forstå.

Cassi vender vi tilbage til nu. Hun har nemlig været rigtig sej i denne uge, når det drejer sig om agility. Hun er helt tryg ved at løbe over balancen(og har i dag får lov til at komme over i fuld højde PIECE OF CAKE) og nu forstår hun også at man skal springe igennem hjulet. Samtidigt er posen ikke så slem længere.
Til gengæld så kniber det en del med at forstå hinanden. Hun er stadig meget lidt styrbar og kun meget lidt opmærksom på ens kropssprog. Det virker lidt som om at når hun ser et agilityspring, så skal der bare løbes stærkt, og vi skal hen til den første og bedste tunnel hurtigst muligt.  Vi får nok styr på det en dag.

I dag var vi så afsted til træning. Der kom desværre ikke så mange.

Her er hvad vi lavede i dag:
agilitybane

Vi brugte kun banen med cirkler

Og det vi skulle have haft som selvtræning(mulighed for at træne flere forskellige slags kryds, det nederst var til at træne noget rent teknisk og det havde vi fremme).

moduler

Det var nu meget godt vi ikke var så mange, så var vi hurtigt færdige og vi kunne holde pauser undervejs.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s