Endnu en konkurrence i strid modvind…

Det holdte hårdt i dag… Og egentlig er det lidt svært at sidde med det positivt smil på, når jeg tænker tilbage på dagens præstation. Men hva’, tæven er løbsk og kun 14 mdr. Det i sig selv forklarer en hel del, og så kan jeg jo bilde mig selv ind at den smule regn der kom var forfærdelig *gg*

 

Først til det der gik godt…

Vi fik vores første 10-tal i apporten og 9,5 for vores stå øvelse.

Feltet var egentlig OK, hun skal dirigeres og hjælpes en del og vi får en henstilling. Jeg ved hun relativt hurtigt har fundet genstanden, men hun vil ikke samle op og der er jo grænser for hvor meget jeg kan give af kommandoet. Jeg vælger så at give en lidt mere bestemt kommando. HUn henter og begynder indbringningen af genstanden. Et par meter fra mig smider hun den og jeg skynder mig at give en ekstrakommando for at få hende til at samle op. 8 for søger og 7,5 for genstanden.

Lineføringen… Bahhh… Vi havde ikke meget tid til at varme op og blev bare smidt ind i det. Første ben, der må jeg give et ryk i linen for at få hendes opmærksomhed og i 1. vending hænger hun og linen bliver stram. Jeg er klar over at det er 3. gang der er stram line der giver en henstilling og jeg vælger her at bruge en ekstra kommando. Vupti, hunden begynder at gå fint og ser på mig resten af vejen. Jeg måtte dog efterfølgende forklare dommeren at han havde begået mig en fejl. Han mente nemlig at jeg havde givet yderligere to ekstra kommandoer(jeg siger ALTID plads efter min opbremsninger for at hjælper min hund) og det vidste jeg med 100% sikkerhed det var OK. Der blev slået op i konkurrenceprogrammet og jeg fik de to point jeg fejlagtig var blevet trukket. 7 point blev det til.

Så til det der var noget rigtig skidt.

I sit rejser hun sig for at snuse, da jeg vender mig om i vent, 1 point.

Runderingen gav 0 point. Hun løber ud nogle skridt og vender sig så og ser på mig. Ingen tvivl om at hun vidste figuranten var derude.

Dæk, hun begynder at slikke sig bagi da jeg giver kommandoen. Dommeren er large og lader hende få lov til at gøre sig færdig. Hun lægger sig ned, jeg går og hun følger pænt med. 0,1 point.

Spring, ja, hun stopper og snuser foran det .  0 point.

Alt i alt en dag der ikke vil blive husket for at være en af de gode, og dagen hvor vi i den grad røg ned ad DM-listen og nu kun er på den 3. sidste plads på landsplan.

Cassi tror jeg nu selv syntes hun var helt fantastisk dygtig og det var trods alt det vigtigste.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s