Snart til Jylland…

Nu er vi nået til Juli-måned og i denne måned tager jeg hele to gange til Jylland.

På fredag tager jeg sammen med Mette og Balou fra DcH Fakse hele vejen til det nordjyske. Vi skal nemlig op til DcH Sæby årlige sommerkonkurrence. Mit håb er at Cassi kan forbedre sit dårligste resultat på 125,7, så vi kan komme opad på DM-listen. Drømmen er lidt at den pokkers rundering endelig vil lykkes igen, og at vi kan få et resultat på +130 point med hjem. Sker det, så rykker vi 2 pladser frem på kredsplan og er tilbage på en af de sikre pladser. Jeg gør mig dog ikke de store forhåbninger, da hun er lidt svingende for tiden og turen til Sæby er lang.  Når vi har været i Sæby er der en hel måned til at Cassi skal til konkurrence igen, og hun har kun 4 kredskonkurrencer tilbage, så er det slut for i år(med mindre drømmen om DM går i opfyldelse).

D. 15. juli går turen så afsted sammen med Solveig og Luna til Vejle og Jutlandia Cup. Det er en hel uge med agility og det er kun Joy der skal med her. Jeg er sikker på at han vil nyde en hel uge, hvor det kun drejer sig om ham og han får lov til at løbe en masse agility. Han har forresten været oppe hos Charlotte Frigast og han er nu fuldstændig fit for fight. For tre uger siden gik hun ham igennem og fandt nogle ømheder og stivheder, men de er helt væk nu, og det er bare superskønt.

Joy får kun to ugers pause fra konkurrence, for i den første weekend af august tager vi først op til Slagelse Hundesport og dagen efter tager vi til DcH Næstved.

Både august og september bliver spækket med konkurrencer og så lige pludselig er det slut. Så er det tid til at begynde på træningen frem mod en nye konkurrencesæson og tage stilling til hvad man vil satse på med hende Cassi…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s