Så er prinsessen fyldt de 18 måneder…

…og det er jo en stor ting når man er agilityhund, for så må man nemlig deltage i agilitykonkurrencer. Vi skal dog ikke rigtig igang før om to måneder, hvis jeg da selv synes hun er klar. Der er stadig meget arbejde der skal lægges i hende, og det er svært når jeg gerne vil både lydigheden og agilityen og så lige skal få tid til at træne begge dele med et fuldtidsarbejde ved siden af, som bare suger kræfterne ud af en for tiden. Godt det snart tid til en efterårsferie.

Om to uger har vi forresten vores lokalkonkurrence. Cassi er meldt til i både lydighed og agility, mens bassen bare skal løbe lidt agility. Det bliver spændende at se hvordan den unge arter sig på banen, når der nu er nogle der ser på og der pludselig er en dommer med inde på banen. Den gamle er der jo ingen spænding ved. Han er jo helt vild uanset hvad, for han synes bare det er skægt med det agility.

 

Det går bedre med Cassi, synes jeg. Hun har stadig ikke fundet ud af at man gerne må tage hele slalommen når den står midt på en bane, så der er noget at arbejde med. Og så er vi vist nok rykket tilbage til 2O2O hvad angår hendes felter…

 

Nå, vi har det jo skægt alle sammen, og det er trods alt vigtigst…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s