En opdatering på Cassi

Lige en opdatering på hele Cassis halteri… Vi har i dag været forbi Charlotte Frigast. Både hun og vi selv var overbevist om at vi ville få kamp til stregen af den lille hund. Jeg tog hende op på “kassen” og satte mig for an hende. Holdt så fast halsbånd og om næsen på hende(godt med så lille en hund, så man nemt kan holde den fast) og så gik harlotte ellers igang. Nuvel, Cassi var meget nervøs og spændt det første stykke tid, men det gik hurtigt over.

Faktisk var det kun da der blev gået i gang med et område bag knæet(mener jeg det var) at hun reagerede ved at snappe, men det er klart, for hun var virkelig øm der. Det var så også det der var(hendes ryg var fin og det var hendes venstre ben også). Det var tydeligt at se forskellen på før og efter, for da der blev startet, så ville hun gerne strække sit højre bagben ud til siden når der blev trukket i det. Bagefter gjorde hun det fint lige. Charlotte mener(men kan jo intet garantere) at det kan være en nerve der havde sat sig fast og hun håber at hun har fået løst op på den. De næste 10-14 dage skal gå med gode ture i helt almindelig skridt gang. Gerne så vi kunne gå lidt op og ned ad bakker(dem må jeg lige se om vi kan finde  kunne jeg komme ud i klubben hver dag, var der intet problem, da vi har de mange volde indtil bueskytterne, motocrosserne og gocartbanerne). Vi har fået en fin balancebold med hjem, og nogle øvelser, så vi langsomt kan gå igang med at opbygge musklerne igen.

Om de ca. 2 uger, skulle hun så få lov til at bevæge sig lidt mere og så tror jeg lige vi tager et smut forbi kiropraktoren igen. Er der stadig halteri, så skulle hun på noget nervesmertestillende, for at udelukke/bekræfte om der stadig sidder en nerve i klemme. Gør der det skal vi en tur forbi Landbohøjskolen og få en MR. Håber ikke det er tilfældet 

Jeps… Så vi er lidt mere positive her igen… Og jeg er ikke længere bekymret for at tage Cassi med til kiropraktoren igen, og jeg er ret sikker på at vi alle sammen var overrasket over hvor nemt det gik, når man tænker på hvor følsom en hund hun er.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s