Hvad fremtiden bringer…

Lige nu sker der rigtig meget med Cassi. Hun er begyndt at blive mere fornuftig på en agilitybane. Og det er faktisk ret væsentligt.

Jeg har fundet ud af hvad hun virkelig billiere med på en agilitybane, og det er at arbejde væk fra mig, så det er noget jeg rigtig gerne vil arbejde mere med over vinteren. Problemet er så bare at hun er så lynende hurtig og reagerer meget hurtigt, så jeg skal være hamrende præcis og rolig i mine bevægelser.

Planen er at nå to officielle konkurrencer mere i år, og så overvejer jeg om hunden kan tåle presset der er når vi løber i ridehus, for så er turen til Odense i 2014 måske værd at tage, men det afhænger helt af hvordan det kommer til at se ud mht. træning over vinteren.

 

Hvad angår Rally’en, så er det i morgen vi får vores første tur i øvet klasse. Det er også der vi får vores tredje resultat i åben, så vi kommer på DM-listen. Vi har nu ikke en chance for noget som helst, men det bliver da sjovt at se hvor vi befinder os. I november måned bliver Cassi stilt i to prøver i DKK, og det bliver spændende at se hvordan det går, især fordi vi er indendørs.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s