Dygtige lille Cassi…

Jeg sidder lige nu og kan slet ikke få smilet væk. Prinsesse var med i Sorø i går og overgik sig selv. Hun blev kun disket i et ud af de fire løb hun var meldt til, og ikke en eneste gang var der problemer med handlingen(okay, det sidste løb kiksede). Hun var bare så sød at løbe med. Okay, der sneg sig nogle småfejl ind, men altså, er bare så stolt af min lille prinsesse. Især fordi vi måtte op klokken fire, så vi kunne komme med toget afsted. Og hele den tur tog hun i stiv arm.

I september måned havde hun sin debut i øvet klasse. Vi måtte lave en øvelse om og endte med 88 point. Det betyder at prinsessen har fået sin første pind i DcH. Vores gennemløb kan ses her:

Og hvad er så planen for resten af året? Jo, jeg har jo i ren galskab meldt prinsessen til sin første B-klasse her på lørdag. Målet er at få en status på stuedressuren. Fire øvelser er jeg sikre på nok skal gå, nemlig stå, spring, apport og feltsøg. Hun kan lave sin fremadsendelse, fri ved fod, sit og dæk, men især de tre af dem har vi ikke kørt så meget forstyrrelser på. Jeg ved hun finder det første ben på sporet, men genstande er hun altså ligeglad med, og knæk er hun ikke sikker i endnu. Runderingen afhænger 100% af dagsformen.

Søndag skal hun med i klubmesterskaberne i både rally og agility, begge dele er ret uofficielt.

Om to uger skal vi til sidste afdeling af holdturneringen.

I november skal hun til i hvert fald to rallyprøver i DKK, måske fire, vi ser lige hvordan den første prøve går.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s