Årets sidste konkurrence

Cassi og jeg tog i dag op til Sorøhallerne. Det var der to grunde til. Den ene var at vi var udtaget til finalen om årets rally begynderhund i border collieklubben. Den anden var at vi skulle forsøge at få en pind mere i øvet.

Akkurat som i Årslev var hun bare klar til ballade. Hun hoppede flere gange af iver under finaleløbet og lavede ellers ikke noget der var helt galt. Vi kunne ikke komme i top 2(vi var kun tre hunde med, en havde meldt afbud og vi var placeret som nr. 3 inden konkurrencen), så vi var med for at være med. Hey, det at blive udtaget er jo flot i sig selv.

Vi endt som nr. 3 og Cassi fik en rigtig flot rosette med hjem
Cassis flotte rosette

I øvet klasse var hun igen i hopla, men det var ikke det der kostede os pointene. Det var tilgengæld min manglende viden om hvornår en øvelse ikke skal gentages og en fejlvurdering af hvornår jeg skal fortælle Cassi hun skal springe over et spring. De to ting kostede 6 point. 3 point kostede hendes hopperi, og vi endte med 91 point og blev 1. vinder på dagen. Nu kan Cassi rykkes op i Ekspert i DcH og vi mangler en pind for at få vores RØM-titel i DKK

 

Nu holder vi juleferie og så skal der ellers bare trænes når tid er.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s