En fin start på året…

Så har vi været afsted til årets første to konkurrence, eller det vel vil egentlig sige tre første konkurrencer…

Og lad mig lige slå det fast, jeg føler mig så pokkers heldig at have sådan en super dejlig hund som Cassi.

I januar tog vi til et rigtig hyggeligt agilitystævne hos DcH Fakse. Det var prinsessens første indendørs konkurrence, og første gang hun løb i ridehus. Hun var super cool. Vi blev godt nok disket i tre af vores starter, men det er fordi der stadig er nogle ting vi skal have styr på. I det sidste løb var hun bare så fin. 10 fejl blev det til(2 nedrivninger, den ene helt og holdent min fejl) og jeg var bare så stolt af hende, for hun var bare så fin i det løb.

 

I søndags tog vi så afsted til årets første rallykonkurrence, og samtidigt skulle vi debutere i LP1. Det er første gang jeg har været så nervøs til en rallykonkurrence. Måske var det fordi der stor en RØM-titel på spil. Jeg ved det ikke.

Cassi var egentlig fin, men liiidt irriterende med hendes presseri hver gang vi skulle til venstre. Måske hun gjorde det fordi hun kunne mærke jeg var anderledes. Hun var ellers fint på. Vi måtte lave et skilt om, og så blev der trukket for nogle langsomme sit og en urolig position. Tilgengæld var dommeren flink og trak ikke for berøring af et skilt. Cassi logrede så meget med halen, da hun skulle sidde foran mig at hun ramte skiltet. Vi fik 88 point, og det var egentlig fint nok, når vi kun lige har taget hul på en ny sæson og der var en del nye ting med.

LP1 var vi oppe i et par timer før vi var oppe i Rally, og hold nu op en fest vi havde sammen. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Cassi var noget påvirket af at der foregik noget lige ved siden af, som hun ikke kunne se hvad var. Der var lidt kiks, men ikke noget hvor jeg ikke kunne tilgive hende. Vi endte med en 2. præmie og 140 point(kun 10 point fra den LP1-titel). Jeg har besluttet mig for at få hjælpe til næseprøven, og så stille i LP1 igen til august, og så skal vi bare have den titel!

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s