Min lille stjerne…

Uh, Cassi er altså lidt sej for tiden.

D. 5. april var vi til konkurrence hos DcH Guldborgsund og Cassi gjorde det helt fantastiske. Hun vandt sin 4 øvet klasse i træk og fik hele 95 point(og det med et fradrag på tre point for en øvelse vi lige måtte lave om). Og endnu mere fantastisk var det at vi fik 94 point i den åbne klasse. Det er vores hidtil bedste i en åben klasse.

Cassi med sine præmier

Her er lige en video af vores øvet klasse:

Og så lidt billeder(de er taget af Mette og Simone nede fra Guldborgsund)

Jeg havde egentlig regnet med at holde hende i øvet en konkurrence mere i DcH, men næste konkurrence er på hjemmebane, så jeg har besluttet at nu tager vi springet ud i ekspertklassen og ser hvordan det går med ærespladsen. I DKK bliver hun holdt i øvet frem til oktober. D. 18/5 tager vi til Hvalsø og skal se om vi kan forbedre vores resultat til DM. Nu ved jeg at hun kan lave resultater på den anden side af 95 point, hvis vi lige får det hele til at klappe. Så jeg krydser fingre for at vi kan få det til at lykkes.

I maj skal jeg også igang med konkurrencer med lille Carla. Det bliver spændende at prøve hende i lidt mere pressede situationer.

Planen var at Cassi skulle have været til HTM konkurrencen d. 18/5 i Skævinge, men jeg har på fornemmelsen at det falder sammen med en løbetid, så vi venter til juli. Hun kører ellers super godt pt., så det er super ærgerligt at hun ikke kan være med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s