Når der kommer en hvalp i huset…

Ja, så er der virkelig gang i den. Både Cassi og jeg har rigeligt at se til med den lille Calle der lige er flyttet ind. Der er gang i den lille dreng, og man skal holde et vågent øje med ham hele tiden, for ellers bliver der lavet ballade.

DSC00902

Calle med sit legetøj

Han flyttede ind for snart en uge siden, og var faldet til nærmest i det øjeblik han trådte ind af døren. Han er forholdsvis renlig. Siger til hvis han skal tisse eller andet, og det var kun de to første nætter han skulle ud og luftes om natten. Men pt. har jeg ferie, så vi kan både gå sent i seng og stå tidligt op. Det er bare perfekt at få en hvalp, når man har fire ugers ferie.

Jeg synes selv at han nu er faldet så meget til, så vi kan begynde på træningen. På nuværende tidspunkt kan holde næsen mod min hånd i små to sekunder, han er begyndt at flytte på sine bagben på baljen, han kan så småt tilbyde en stå, han kan hente sit legetøj(og næsten slippe det på kommando) og han kan sitte.

Calle ææææææælsker sit legetøj

 

Cassi var ikke rigtig solgt til at starte med, men hun er begyndt at bløde op over for ham. Cassi skal forøvrigt op i FP2 d. 26/7 og så prøver vi kræfter med FS1 igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s