About

Jeg er en lidt “skør” tøs, som gerne vil dele min hundehverdag med andre hundeglade mennesker.

Jeg er 26 år gammel, og træner pt. med to hunde. Den ene er min søsters Border Collie-blanding, Joy, og den anden er min egen Border Collie-prinsesse, Cassi. Jeg kommer fra en familie hvor der altid har været en hund, men jeg er først startet med at træne hund i 2010. Jeg fik lov til at låne Joy efter min hest blev aflivet i sommeren 2009.

Jeg træner både lydighed og agility, og skal jeg være hamrende ærlig, så er det altså agility jeg brænder for. Det betyder selvfølgelig ikke at jeg synes lydighed er unødvendigt, for det er det helt bestemt. Jeg synes bare det andet er sjovere.

Her i efteråret 2011 er jeg startet på træneruddannelsen og skulle gerne være færdig med den til foråret, hvor jeg gerne skulle starte på agilitydelen også. Jeg er så heldig at jeg hjælper på klubbens let øvede agilityhold og jeg er med til at træne klubbens trivsels(eller opvisningshold, som vi helst vil kaldes). Jeg elsker at træne, både mine egne hunde og hjælpe andre med deres hunde. Kunne jeg vælge ville jeg nok bruge endnu mere tid på det end jeg gør pt.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s